Nike Roshe One BR Damesko Online

Handle det største utvalget av Nike Roshe One BR joggesko for menn, kvinner og barn "på Finish Line. Få gratis frakt på utvalgte stiler.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Nike Roshe One BR Damesko Online, Caroline Berg Eriksen, som tidligere gikk under navnet Fotballfrue, har i samarbeid med det danske merket Adax,designet en veskekolleksjon inspirert av "hennes eget univers" med fokus på detaljer.

I samarbeid med Adax-designer Naja Silfen,har Eriksen laget fem vesker som vil være tilgjengelig i butikk 17. september. Hun har latt seg inspirer av sin egen stil og har laget vesker som hun mener er hundre prosent Caroline. Kolleksjonen består av en kveldsbag, clutch, hverdagsveske, weekend/sportsbag og en lommebok i kalveskinn. Prisene er fra 799 til 3.999 kroner. I tillegg til de fem veskene kommer det en pom pom som kan brukes som nøkkelring eller pynt på vesken.

Nike Roshe One BR Damesko Online ”Det er ingen tvil om at dette er noe jeg har drømt om, hvem ønsker vel ikke å lage sin egen veskekolleksjon? Det kommer kanskje ikke som en overraskelse, men alle veskene er mine favoritter! Alle har noe ved seg som jeg har savnet i min egen garderobe lenge, så endelig føler jeg at den er komplett.”-Caroline Berg Eriksen

Hva synes du om veskene?


Nike Air Zoom 90 IT 2016 Wine Grey Herre Running Sko 844569-104 Norge
Nike Air Zoom 90 IT 2016 Wine Grey Herre Running Sko 844569-104 Norge
Innholdet fortsetter etter annonsen

#fotballfrue#fotballfr#veskekolleksjon#blogg#moteblogger#adax