Nike Kobe Damesko Online

Handle det største utvalget av Nike Kobe joggesko for menn, kvinner og barn "på Finish Line. Få gratis frakt på utvalgte stiler.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Nike Kobe Damesko Online, Det hele startet med Olsen-tvillingene som med sitt utseende og skuespillerevner sjarmerte på TV-skjermene. Mary-Kate og Ashley har vært et ettertraktet modellpar i lang tid, men med sosiale medier som den nye innflytelsesrike plattformen, har flere kjendissøstre gjort seg godt bemerket.

Det er motenettstedet Stylight som har fulgt med på en rekke kjendissøstres vekst i sosiale medier det siste halvåret.Se hvilke søstre som ble mest fulgt og søkt etter i 2015!

Nike Kobe Damesko Online LES OGSÅ: Vårens hotteste makeuptrend: Stripping er den nye strobing!

Sisters Bff's for life!!!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

1.Kim, Khloé + Kourtney Kardashian

Totalt følgere: 252,8 millioner.

Nike Kobe Damesko Online Gjennomsnittlig søk i google: 16,7 million per måned.

De berømte Kardashian-søstrene er blant de mest omdiskuterte medsin egen TV-serie «Keeping Up With The Kardashians». Med 11 TV-sesonger, apper, klesbutikker, bøker,hår- og sminkeprodukter har de etablert sitt Kardashian-imperium. Det er derfor ikke rart at kjente designere står i kø for å kle dem opp i eget design. De siste årene har de også prydet på forsiden av utallig mange magasiner, og er desidert den mest fulgte søstertrioen.

Notert: 24.12.15.

Nike Kobe Damesko Online Har du hørt at makeupartisten til Kim Kardashian kommer til Norge?

class @490tx

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

2. Kendall + Kylie Jenner

Totalt følgere: 137,9 milloner

Gjennomsnittlig søk i google: 12,5 million per måned.

På andre plass kommer de like kjente (halv-) lillesøstrene til Kardashian-søstrene, Kendall og Kylie Jenner, som har vært med i realityserien fra ung alder. I 2014 var Kendall og Kylie listet under The 25 Most Influential Teens i «Time Magazine» for deres innflytelse i sosiale medier. Nå har de begge signert modellkontrakter, og lansertegne kles- og sminkolleksjoner.

Notert: 24.12.15.

LES OGSÅ: Her er vinterens beste kuldekremer!

Innholdet fortsetter etter annonsen


2016 Nike Air Max Sequent White Herre Running Sko Online Outlet Norge
2016 Nike Air Max Sequent White Herre Running Sko Online Outlet Norge