Nike Kobe 10 Damesko Online

Handle det største utvalget av Nike Kobe 10 joggesko for menn, kvinner og barn "på Finish Line. Få gratis frakt på utvalgte stiler.

 • 1 av 7

  Ser du hvilken Chanelveske som er ekte?

  Nike Kobe 10 Damesko Online, Her er kjennetegnene du må se etter!

  (Den rød er en kopi - legg merke til forskjellen i skinnet).

  LES OGSÃ… Chanel-vesken din blir dyrere
 • 2 av 7Koder

  Nike Kobe 10 Damesko Online Tidligere har mange designervesker skilt seg fra kopier ved hjelp av innpakning, sertifikater og lignende. Disse er dessverre svært lette å kopiere og bør derfor ikke vektlegges i for stor grad. Vesker fraLouis Vuitton andHermès har ikke disse kortene, derfor er de enklere å fremstilles som ekte.

  LES OGSÅ 11 motebøker du bør ha i bokhyllen!©Pinterest
 • Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!

 • 3 av 7

  Kopier er ofte veldig stive og mye blankere enn den ekte varen. Har materialet mønster, skal disse være passformet i skøter og lignende. Ingen Louis Vuitton-vesker har for eksempel halve logoer.

  Ekte vare har også silke eller andre delikate naturtekstiler. Detaljene på innsiden skal være like fine og luksuriøse som utsiden av vesken.

  LES OGSÃ… 10 digitale bud: Annette Haga
 • 4 av 7Koder

  Nike Kobe 10 Damesko Online De fleste store designervesker har produksjonskoder som er trykket inn i skinnet eller metallet på vesken. Disse kodene forteller hvor vesken er produsert, hvilken modell det er og hvilket år vesken ble laget. Disse kodene kan bekrefte om vesken er ekte, men mange kopier har også en kode. En forhandler kan ofte si om koden stemmer eller ikke. Disse små detaljene kan utgjøre en stor forskjell.

  De kodene er stemplet dypt i skinnet, og slik som du ser på bilde har kodene på øverste bilde er store og veldig tydelige, mens på den ekte vesken er logoen mer blendet inn i skinnet.

  LES OGSÅ De fineste jakkene i butikk nå©Pinterest
 • Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!

 • 5 av 7Logo

  Nike Kobe 10 Damesko Online Logoen skal være tydeligoger ofte trykket i skinn på veskens innside og dette trykket skal ikke være uskarpt eller vanskelig å lese. På bilde ser du at vesken til venstre har en tydelig logo med søm rett over, mens kopien til høyre har en søm som er lenger unna.

  LES OGSÅ De fineste bikiniene i butikk nå
 • 6 av 7

  Ser du hvilken som er ekte?

  Fargen på veskene forandrer seg over årene, og på Damier veskene fra Louis Vuitton blir fargen lysere og lysere over årene. Den til høyre er autentisk.

  LES OGSÅ 5 vårlige stylingtips
 • Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!

 • 7 av 7Metallet og sømmene

  På kopier er metalldetaljene ofte blankere enn originalene. Mange middels til gode kopier har logoen i metallet og oppfattes derfor som ekte, men her skal man ikke la seg lure. Mange støper logoene i metalldetaljene, dette er derfor ingen indikasjon på at vesken er ekte.


  Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Black Red 844363-016 Herre Sko Sale Online Norge
  Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Black Red 844363-016 Herre Sko Sale Online Norge
  Løse tråder, ujevne sømmer og slurvete avslutninger er åpenbare tegn på at vesken er en kopi. Er den ekte, betaler du for absolutt perfeksjon.

  LES OGSÅ Velkommen til shoppingfrokost hos H&M©Pinterest