Nike KD 6 Damesko Online

Handle det største utvalget av Nike KD 6 joggesko for menn, kvinner og barn "på Finish Line. Få gratis frakt på utvalgte stiler.

Snartkommer Camilla Pihls tredje skokolleksjon for Bianco. De trendyankelstøvlettene er akkurat slike sko som ender med å bli dine absolutte favoritter om høsten - og resten av året.

Nike KD 6 Damesko Online, Kolleksjonen består av seksmodeller i skinn, semskeskinn, kroko og lakk i gode kvaliteter, hvor to av skoene kommer i forskjellige farger.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Nike KD 6 Damesko Online Disse er nokfavoritten vår, fordi de er litt 60-talls med den rene formen, blanke skinnet og skaftet som sitter tett rundt ankelen.

“Kolleksjonen er sofistikert og variert, samtidig som jeg har beholdt grunnstammen«modern classics with a hint of rock ‘n’ roll.» Jeg har som vanlig fokus på gode og behagelige lester, og eksklusive skinnkvaliteter som tåler skandinavisk vær og vind. Det er selvfølgelig litt skummelt og skulle følge opp to tidligere kolleksjoner som ble en megahit men jeg føler selv at jeg har klart å toppe det hele med den sterkeste kolleksjonen hittil. Jeg gleder meg til å kunne begynne å bruke skoene,” sier Camilla om kolleksjonen.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Skoene vil koste fra 1399 til 1699 kr, og være til salgs fra 10 september, ogdu kan lese mer om kolleksjonen på bianco.no.

Nike KD 6 Damesko Online Vikrysser fingrene for at vi harklarer å spare neste lønning helt til det.


Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Navy Blue Herre Sko Sale Online Norge
Nike Hyperdunk 2016 EP Sneakers Navy Blue Herre Sko Sale Online Norge
Innholdet fortsetter etter annonsen

#ancle boots#camilla pihl for bianco#høstsko#skotrender#sko#ankelstøvletter#ankelboots#ankelstøvler#camilla pihl