Nike Free 5.0 V5 Damesko Online

Handle det største utvalget av Nike Free 5.0 V5 joggesko for menn, kvinner og barn "på Finish Line. Få gratis frakt på utvalgte stiler.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Nike Free 5.0 V5 Damesko Online, Hver gang vi detoxer garderoben finner vi haugevis av klær vi ikke bruker. Velkjent fenomen? Førstkommende fredag står Norges største klesinnsamlingsboks plassert på Jernbanetorget i Oslo, klar for å bli fylt med brukte tekstiler av alle slag. Den store innsamlingsdagener et samarbeid mellom Fretex, Røde Kors, H&M, Oslo Kommune ved Renovasjonsetaten, Norsk Gjenvinning, Virke, Østfoldforskning, Kompass & Co og Miljøagentene.

I tillegg kan du alltid levere inn brukte tekstiler i H&M-butikkene. Dablir du belønnet med en kupong på ti prosent på valgfritt plagg, forhver pose du levererinn.

Nike Free 5.0 V5 Damesko Online – Klær og tekstiler har en verdi, lenge etter at du selv ikke trenger det. Alt fra second hand til nye klær av resirkulerte fibre. Målet er null tekstiler i restavfallet. Vi oppfordrer folk til å rydde skapet til helgen, men egentlig bør hver dag bli en klesinnsamlingsdag. Like naturlig som å pante flasker, sier Benedicte B. Eie, bærekraftansvarlig i H&M Norge.

I tillegg til den store gjenvinningsboksen kommer det også til å bliinnsamling av boblejakkertil alle flyktningene som kommer hit, i samarbeid med den frivilligeorganisasjonenRefugees Welcome to Oslo.

Les mer om klesinnsamlingen og meld deg på arrangementet på FacebookHER.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Nike Free 5.0 V5 Damesko Online Visste du at nesten alle klær og stoffer kan brukes igjen, sys om eller resirkuleres? I Norge har vi en god kultur for å donere plagg til gjenbruk. Dette er viktige gaver, både for dem som mottar og for miljøet. Fortsatt havner mange kilo med tekstiler i restavfallet hvert år og da går vi glipp av store ressurser og miljøbesparelser.

Vi ses!


2016 Nike Air Max 90 Woven Black White Herre Running Sko 833129-003 Norge
2016 Nike Air Max 90 Woven Black White Herre Running Sko 833129-003 Norge
Innholdet fortsetter etter annonsen

#tekstilgjenvinning#resirkulering

Nike Free 5.0 V5 Damesko Online