Nike Air Max LTD 1 Damesko Online

Handle det største utvalget av Nike Air Max LTD 1 joggesko for menn, kvinner og barn "på Finish Line. Få gratis frakt på utvalgte stiler.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Nike Air Max LTD 1 Damesko Online, I dag gikk Ralph Lauren ut med nyheten om at han fratrersom sjefdesigner i motehuset, og overlater skuta til Stefan Larsson, som tidligere har jobbet for både H&M og Gap. I over 50 år har Lauren både opptrådt som daglig leder og designer siden selskapet ble grunnlagt i 1967, og det er ingen tvil om at vi med tungt hjerte tar farvel med designkongen. Han er et ikon for oss og motefolket, og har skapt en av de viktigste merkevarene i USA. Heldigvis kan vi trøste oss med at Lauren vil fortsette som styreformann og administrerende leder for motehuset, så idéene og kreativiteten hans vil fortsette å skimte gjennom designet.

Siden oppstarten har Ralph Lauren blitt til et globalt imperium som har satt sitt preg på blant annet smokingen og tennisskjørtet. Lauren begynte med en håndlaget kolleksjon med vide, fargerike slips og herreundertøy, som utviklet seg til en egen butikk i Bloomingdale's i 1969. Merket ekspanderte og Lauren begynte etterhvert å lage kolleksjoner for kvinner. Han utviklet poloskjortene, parfymer, møbler og treningstøy, og åpnet til og med en egen restaurant i Chicago i 1993. Selve logoen blir forbundet med de stilrene signatur-pologenserne og tweedblazerne, som kommer med et nytt utseende hvert år.

Nike Air Max LTD 1 Damesko Online En ting er sikkert, Ralph Lauren vil aldri bli det samme!

Se favorittene fra den siste kolleksjonen hans under.


2016 Nike Air Presto Flyknit Ultra Black Orange Herre Running Sko 835738-801 Norge
2016 Nike Air Presto Flyknit Ultra Black Orange Herre Running Sko 835738-801 Norge
Innholdet fortsetter etter annonsen

#polo ralph lauren#designer