Nike Air Max Alpha Damesko Online

Handle det største utvalget av Nike Air Max Alpha joggesko for menn, kvinner og barn "på Finish Line. Få gratis frakt på utvalgte stiler.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Nike Air Max Alpha Damesko Online, Endelig har vi fått tilgang til eksklusive bilder av den superlekre kolleksjonen, hvor supermodell-trioenKendall Jenner, Gigi Hadid og Jourdan Dunn som også er de kuleste jentene i bransjen, pryder reklamekampanjen til Balmain for H&M, fotografert av Mario Sorrenti.

– Når du elsker Balmain-verdenen, elsker du også modellene som er en del av den. Kendall, Gigi og Jourdan er alle nære venner, og perfekte for H&M x Balmain, sier sjefsdesigner Olivier Rousteing.

Nike Air Max Alpha Damesko Online Balmain er kjent for intrikate detaljer og luksuriøse teksturer, og denne superlekre kolleksjonen gjenspeiler det rocka uttrykket til motehuset.

Vi beundrer de utsmykkede jakkene, majestetiske detaljene og uniforminspirerte silhuettene.

Til tross for brede skuldre og rette linjer, fremheves de feminine formene med dype utringninger og markerte midjer. Vi digger den perlebelagte blazeren som har vært en trofast gjenganger de siste årene. Store deler av kolleksjonen går i sort og hvitt, og depragende smykkene i sølv og gull.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Nike Air Max Alpha Damesko Online Festkolleksjonen er full av farger,og ut ifra kampanjebilde kan vi ikke si annet enn at stilen er glamorøs, rå og sexy!

Samarbeidetlanseres i H&M-butikkene 5.november, og består av alt fra klær og sko til vesker og smykker. Vi gleder oss til kolleksjonen er i butikk!

LES MER: Se Gigi i sexy Balmainkjole

Nike Air Max Alpha Damesko Online LES MER: Se bildene til Kim og Kanye for Balmain.

LES MER: Her er høstens fineste ankelstøvletter.


2016 Nike Kaishi 2.0 SE Fluorescent Green Black Herre Running Sko Online Shop 833457-015 Norge
2016 Nike Kaishi 2.0 SE Fluorescent Green Black Herre Running Sko Online Shop 833457-015 Norge
Innholdet fortsetter etter annonsen

#motetips#nettshopping#hm#designersamarbeid#balmain