Nike Air Jordan Westbrook Damesko Online

Handle det største utvalget av Nike Air Jordan Westbrook joggesko for menn, kvinner og barn "på Finish Line. Få gratis frakt på utvalgte stiler.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Nike Air Jordan Westbrook Damesko Online, I samarbeid med Amadia Internationalinviterer Mardou&Deantil veldedighetsuke. Lever inn dine brukte klær fra hvilket som helst merke, og få 25% på valgfritt denim- eller strikkeplagg.Alle klær som blir donert gis videre til mennesker i nød.

Dette er en gyllen anledning til å bytte ut gamle filler i garderoben med nye plagg, og samtidig gjøre en innsats.Det er en glede både for dem som gir og for dem som får.

Nike Air Jordan Westbrook Damesko Online Du finner Mardou & Dean på Aker Brygge (Holmes gate 4) og på Majorstuen (Sorgenfrigaten 17) i Oslo.

Amadia International er en non-profit organisasjon med hjerte for barn og unge i nød. AMADIA jobber primært med bistands- og utviklingsarbeid. De driver langsiktig hjelp på flere områder, i tillegg til et tiltak med nødhjelp for barn som lider under krig. De tilbyr gratis grunnskole- og universitetsutdanning, og sender klær og utstyr til 37 land.

Veldedighetsuken varer fra 21 - 28.november.

*Mardou&Dean og Amadia International ber om at klærne som blir donert er nyvaskede og brukbare.


2016 Nike Roshe Run Dark Red Dame Sneakerboot QS Outlet Norge
2016 Nike Roshe Run Dark Red Dame Sneakerboot QS Outlet Norge
Nike Air Jordan Westbrook Damesko Online Innholdet fortsetter etter annonsen