Nike Air Jordan Climbing Damesko Online

Handle det største utvalget av Nike Air Jordan Climbing joggesko for menn, kvinner og barn "på Finish Line. Få gratis frakt på utvalgte stiler.

 • 1 av 4

  I går gikk H&Ms årlige Design Award av stabelen i London, og det ble designstudent Hannah Jinkins (24) som stakk av med seieren. Juryen som stemte frem den unge designspiren bestod av blant andre skuespillerKate Bosworth, Balmain-designer Olivier Rousteing, fotograf Nick Knight og moteblogger og designer Chiara Ferragni.

  Nike Air Jordan Climbing Damesko Online, Som vinner av prisen vil Jinkins motta et mentorship fra H&M for et år, en pengepremie på 50.000 euro og muligheten til å lansere sin vinnerkolleksjon i utvalgte H&M butikker og på hm.com høsten 2016.

  Sjefsdesigner for Balmain, Olivier Rousteing, som selv nylig hadde et samarbeid med kleskjeden, var imponert over den unge designerens kolleksjon:

  Nike Air Jordan Climbing Damesko Online - Hannah er fantastisk. Hun har sin egen unike visjon. Hun har også en sterk og ung energi, hun er moderne og målrettet. Hun jobber med vanskelige stoffer, men klarer allikevel å skape en kolleksjon som både er sexy og glamorøs på samme tid, sierRousteing i en pressemelding.

  Vi gjør oppmerksom på at deler av kostnadene i forbindelsen med denne artikkelen, er dekket av H&M. Alt som publiseres, er likevel vurdert på et fritt og uavhengig journalistisk grunnlag.

  LES OGSÅ Sesongens sensuelle blonder©H&M
 • 2 av 4Hannah Jinkins

  - Jeg ble veldig imponert over Hannahs kolleksjon. Den er veldig moderne og viser en unik forståelse av kvinnenes former. Dette føles veldig nytt innenfor damemote, noe som gjør henne til en spennende vinner av H&Ms Design Award 2016, sier Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgiver i H&M i en pressemelding.

  LES OGSÅ Eksklusivt intervju med Alexander Wang©H&M
 • Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!

 • 3 av 4Costumes favorittkolleksjon

  Nike Air Jordan Climbing Damesko Online Det var åtte finalister, valgt ut fra 40 av verdens mest anerkjente designskoler, som deltok imotevisningen i London i går kveld. Hver av dissepresenterte 4 antrekk fra sin avgangskolleksjon. Finalistene vant alle 5000 euro hver.

  Motejournalist, Mette Mortensen, som var tilstede under visningen falt forden svensk-colombianske Patrik Guggenbergers kolleksjon.

  LES OGSÅ 15 klassiske kardiganer©H&M
 • 4 av 4LES OGSÃ… Ukens ønskeliste - Eklektisk høststil©Mette Mortensen

 • 2016 Vibram Fivefingers Furoshiki Flowers Blue Herre Running Sko Outlet Norge
  2016 Vibram Fivefingers Furoshiki Flowers Blue Herre Running Sko Outlet Norge
  Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!

 • Nike Air Jordan Climbing Damesko Online