Nike Air Jordan 28 Damesko Online

Handle det største utvalget av Nike Air Jordan 28 joggesko for menn, kvinner og barn "på Finish Line. Få gratis frakt på utvalgte stiler.

 • 1 av 8Sjefredaktørens ønskeliste:1.
  – Jeg får aldri nok inspirasjonsbøker og denne står fortsatt på ønskelisten.The Kate Moss Book, 499 kr.2.–I mine øyne er dette den perfekte pysjamas-blusen. Det er en fare for at den blir min før jul. Jeg er så redd for at den skal bli utsolgt!Overdel fra Ganni, 1.899 kr.3.– Det koseligste som finnes er å få smykker, og jeg er veldig fan av ringene fra Satomi Kawakita.Ring fra Satomi Kawakita, 1.820 kr.LES OGSÃ… 8 røde festkjoler
 • 2 av 8Grafiske designerens ønskeliste:

  1.
  – En lammeullsjakke trenger jeg i vintermånedene. Jeg er forelsket i denne fra Ravn, fargen er så fin!Jakke fra Ravn, 7.699 kr.

  Nike Air Jordan 28 Damesko Online, 2.
  – Jeg flytter i disse dager inn i ny leilighet, så møbler og interiørartikler står høyt på ønskelisten. Dette duftlyset er like fint som det er velduftende. Duftlys fra Byredo, 550 kr.

  3.
  – Dette trådløse headsettet er perfekt å ha både på jobb og reise, det stenger ute all annen lyd!Headsett fra Bose, 2.699 kr.

  LES OGSÃ… 40 gode julegavetips
 • Nike Air Jordan 28 Damesko Online Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!

 • 3 av 8Moteredaktørens ønskeliste:

  1.
  – Atp Atelier lager nydelige sko, og disse i grønt vil jeg gjerne finne under treet i år. Ankelstøvletter fra ATP Atelier, 3.767 kr.

  2.
  – Jeg elsker kombinasjonenav semsketskinn med den fine sølvfargede slangelåsen, som gjør den spesiell. En garderobeklassiker!Veske fra Gucci, 18.269 kr.

  3.– Digger dette gullsmykket fra Anni Lu. Feminint, men ikke for søtt.Smykke fra Anni Lu, 4.639 kr. LES OGSÃ… Aprils beste budsjettkjøp
 • 4 av 8Skjønnhetsjournalistens ønskeliste:

  1.
  –Jeg fikk dette fantastiske badesaltet fra en venninnen til jul, og ble virkeligoverrasket over å merke en forskjell. Det blir fort utsolgt, men forhåpentligviskommer det inn flere før jul. Ligger det ikke under juletreet må jeg kjøpe detselv!Badesalt fra Santa Maria Novella, 499 kr.

  Nike Air Jordan 28 Damesko Online 2.
  – Jeg elsker vakre smykker, og dette armbåndet fra det norske merketInmotionessentials vil gi meg glede hele året, fordi det lille skjellet og perlenminner meg om varme og sommer.Armbånd fra Inmotion, 1.099 kr.

  3.
  – Drømme tights!Stella McCartney lager de fineste treningsklærnes jeg vet om, og kvaliteten ergod. Disse pudderrosa løpetightsene vil få meg til løpe fort, fortere, fortest!Tights fra Adidas, 989 kr.

  LES OGSÃ… By Malene Birger lanserer veskekolleksjon
 • Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!

 • 5 av 8Nettjournalistens ønskeliste:

  Nike Air Jordan 28 Damesko Online 1.
  – Alle bør eie et skikkelig fint og kraftig skinnskjørt, derfor troner dette fra Sandro øverst på min ønskeliste denne julen.Med røde lepper, rufsete hår og en lun strikkegenser, gleder jeg meg allerede til å bruke det.Skjørt fra Sandro, 4.139 kr.

  2.
  –Kvaliteten og formen på denne kåpen er perfekt.Med skinnhansker og smale jeans til, kan man se sexy ut til tross for at gradestokken er på minussiden.Kåpe fra Filippa K, 4.200 kr.

  3.
  – Siden jeg har forbud mot å kjøpe sminke, håper jeg ønskelista bringer meg nærmere dette vidunderproduktet fra Mario Badescu. Ansiktssprayen passer utmerket over makeup eller alene, og vil med sine gode ingredienser som aloe vera og rosevann både fukte og pleie huden. Glød kan man aldri nok av!Ansiktsspray fra Mario Badescu, 109 kr.

  LES OGSÅ Slik styler du sesongens undertøysinspirerte trend!
 • 6 av 8Art Directorens ønskeliste:

  1.
  – Harde pakker slår sjeldent feil under treet. Jeg elsker å fylle bokhyllen medinspirerende bildebøker. Denne supereksklusive boken finnes kun i limitededition, og er en 536 siders hyllest til kvinnen alle ønsker å se ut som.Boken Gisele hos Taschen.com, 4.590 kr.

  2.
  –Jeg har alt for mange sorte vesker, derfor troner denne rust-røde varianten fraYvonne Koné øverst på min ønskeliste i år.Veske fra Yvonne Koné, 3.700 kr.

  3.
  –Denne myke og klassiske ullgenseren skal holde meg varm på kalde dager.Genser fra Isabel Marant hos Net-a-porter.com, 2.500 kr.

  LES OGSÅ Festtips: Unngå vonde sko til julebordet
 • Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!

 • 7 av 8Motejournalistens ønskeliste:

  1.
  –Jeg har vært opphengt i disse siden jeg først så dem for et halvår siden, så jeg burde vel egentlig ha investert i dem for lengst. Silken beveger seg på en magisk måte når man går. Kulotter fra MiH jeans, 3.859 kr.

  2.
  –Ok, jeg har fått dilla på vester i det siste. Og ribbestrikk. Og blått. Denne fantastiske kjolen står høyt på ønskelisten.Kjole fra Acne Studios, 4.595 kr.

  3.
  –Hver gang det kommer en ny, fargerik utgave blir jeg så glad. Jeg elsker artiklene i Gentlewoman, og vil gjerne ha blekken rett på døren. Så kan jeg bare bure meg, legge meg langstrakt på sofaen og bli der resten av dagen. For en dag! Abonnement på The Gentlewoman.

  LES OGSÃ… Bli festklar med disse party-skattene
 • 8 av 8Redaksjonssjefens ønskeliste:

  1.
  –Etter å ha bodd i amme-bh det siste året, er det ren luksus med svarte blonder. Denne må jeg ha!Bh fra Ganni, 499 kr.

  2.
  – Fuskefjær til fest? Ja takk! Denne flagrende variantenskal få kjørt seg i vinter. Fuksepels fra Zara, 999 kr.

  3.
  –Olivengrønne, semskede ankelstøvletter– for en fantastisk kombinasjon. Jeg fører dem på ønskelisten og krysser fingrene.Ankelstøvletter fra Yvonne Koné, 3.100 kr.

  LES OGSÃ… 15 fasjonable venninnegaver

 • 2017 Peoples Sko Of Italy Superga Black Herre Sko Outlet Norge
  2017 Peoples Sko Of Italy Superga Black Herre Sko Outlet Norge
  Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!