Nike Air Jordan 11 Damesko Online

Handle det største utvalget av Nike Air Jordan 11 joggesko for menn, kvinner og barn "på Finish Line. Få gratis frakt på utvalgte stiler.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Nike Air Jordan 11 Damesko Online, Med et frivillighetsteam på rundt 3500 personer, jobber Røde Kors året rundt for å bedre oppvekstvilkårene, fremme integrering og inkludering av sårbare grupper i Oslo. Nå åpner de en klesbutikk hvor overskuddet går til deres 40 humanitære aktiviteter rundt i hovedstaten.

Flere modeller har engasjert seg i saken, og hengt seg på kampanjen #LaDenVandre på Instagram, med små filmsnutter av alt de ønsker å donere bort til Røde Kors' secondhand-butikk. Blant andre har modellen Sunniva Stordal vist sitt engasjement og donerer bort et par Marc Jacobs sko.

Nike Air Jordan 11 Damesko Online - Disse skoene hadde jeg på meg da jeg gikk min første visning for Marc Jacobs. De var også en del av betalingen for jobben. Skoene har vært med meg i mange år, og nå håper jeg de kan få nytt liv hos noen andre, sier Sunniva Stordal om sitt bidrag. Se solosnutten hennes for Røde Kors her:

Røde Kors oppfordrer alle til å tømme skapene, og henge seg på kampanjen #LaDenVandre på Instagram. Gi ditt bidrag HER!

Butikken åpner 12.november.

Bilder: Einar Aslaksen


Nike Air Max 2017 Blue Black Herre Running Sko Outlet 849560 402 Norge
Nike Air Max 2017 Blue Black Herre Running Sko Outlet 849560 402 Norge
Nike Air Jordan 11 Damesko Online Innholdet fortsetter etter annonsen