Nike Air Flight 89 Damesko Online

Handle det største utvalget av Nike Air Flight 89 joggesko for menn, kvinner og barn "på Finish Line. Få gratis frakt på utvalgte stiler.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Nike Air Flight 89 Damesko Online, Flere internasjonale medier har i det siste beskyldt Kim Kardashian West for å lyve på seg sin siste graviditet, fordi hun ikke har lagt på seg like mye som under forrige svangerskap. Men Kim lar seg jo ikke vippe av pinnen så lett, så for å sette en stopper for spekulasjonene - eller bare for gøy, hva vet vi - la hun like godt ut en splitter naken-selfie med den gravide magen godt synlig på Instagram.

©@kimkardashian

Det burde vise dem, tenker vi!

Nike Air Flight 89 Damesko Online Har du forresten hørt hva den nye babyen skal hete? De har nok en gang gått for en himmelretning, denne gangen med et lite tillegg. Kim og Kanyes nye sønn skal nemlig hete Easton! Easton West altså, et navn som passer perfekt inn i Kardashian-West-universet.

OBS OBS!

Ikke glem å kjøpe septemberutgaven av Costume som kommer i butikk på fredag! Der blir vimed i sengen tilnoenav Norges aller vakreste og stilsikredamer.


Nike Zoom Kobe Icon All Blue Herre Basketball Sko Online Sale Norge
Nike Zoom Kobe Icon All Blue Herre Basketball Sko Online Sale Norge
Innholdet fortsetter etter annonsen

#Kanye West#instagrammere#Kim kardashian

Nike Air Flight 89 Damesko Online